Revolutie in Liga I

 	REVOLUTIE in Liga I: 14 echipe, Steaua - Dinamo se va juca de 4 ori, stadioane acoperite si sezonul incepe in ianuarie! Fain da nu prea … Seful FRF va propune la Liga si cluburilor sa schimbe formatul Ligii I. Revolutia va cuprinde totul – de la stadioane, la numarul de cluburi pana la lunile in care se va juca.

 

„Ar fi o competitie mult imbogatita cu 4 meciuri intre Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, CFR si Timisoara”, a spus Mircea Sandu la Sport.ro

Propunerile lui Mircea Sandu pentru Liga I:
– 14 echipe
– sezonul incepe la 15 ianuarie si se incheie in decembrie
– sistem play-off
– stadioane cu tribune acoperite

 

Şi acum parerea echipei „DEXTERanii Maniaci” : In primul mi se pare cam aiurea. Cum dracu sa joci un an intreg ? stiu ma ca au si vacante da’ mi se pare naspa. O sa se joace prea multe meciuri si din pricina asta oricum o sa se duca rupti in pateu la nationala (nu ca acum ar fi mai buni .. daaa’ na). Deci sa revenim … sunt de acord cu sistemul play-off deoarece va fi spectacol (chiar daca la noi in Romanica noastra nu prea exista asa ceva 🙂 ). Si ultima … cum sa ii pui pe patroni sa investeasca in stadion ? Ei au alte treburi cum ar fi … nu stiu :).

Oricum cred ca Becali se va duce National Arena =)) . Se c@c@ in el stadion al armatei .

Reclame