Adobe Photoshop CS5 Extended

Nume: Adobe Photoshop CS5 Extended
Descriere: editare foto
Link download in tutorial de mai jos.

Un tutorial care necesita atentie .

Urmăriţi instrucţiunile sunt foarte uşoare. Dacă aveţi probleme cu instalarea programului completaţi formularul de aici.

1. Download (Aveţi doua optiuni: Adobe.com => https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop SAU Filelist http://filelist.ro/details.php?id=107092 )
2. ATENTIE ! Acest  pas trebuie urmat doar de cei care au downloadat de pe FL. Trebuie sa dezarhivati toate arhivele(cu numele e-pscs01,02,etc.) selectându-le pe toate. Dati extract si o sa va iasa mai multe arhive cu numele embrace(sau ceva de genu’).
3. Cei care au luat de pe adobe.com instalati normal ŞI pentru cei de pe FL cautaţi folderul Adobe CS5 şi instalaţi Set-up.)
4. In timpul instalari, setaza Trial version, nu introdu nici un serial, patch.(valabil pentru ambele surse de download)
5. La terminarea instalarii, nu deschide softul. Lasa-l inchis si dati click dreapta pe keygen si dati Run as administrator , apoi click pe Patch (o sa vedeti ca merge), deschide CS5, introdu key-ul, si gata(Filelist). Pentru cei care au downloadat de pe Adobe pentru a fi siguri ca totul e ok urmariti si videoul de mai sus. ATENTIE la fisierul hosts. Daca vizionati veti sti despre ce vorbesc.

MULT NOROC !!!

 

Reclame