Fachiru’ – vitel la poarta nouă

Salut! Da’ normal ca ne-am uitat si noi …. dăăăăă 😀 Da din cate stim show-ul a ajuns SUPER CUNOSCUT cu adiente fabuloase .. da mă rog. Sincer sa fiu cel mai mult mi-a placut de Fachiru’ cel prost si tampit :))) . In continuare va prezentam un caz clasic de RETARD .

El a inceput cu stangul pentru ca in loc de un salut politicos in fata juriului acesta a ales un urlet cu care a reusit sa o sperie pe Andra.
Si pentru ca o data nu a fost suficient, a racnit si a doua ora imediat dupa ce Mihai Petre l-a salutat, politicos. Bineinteles dupa acest episod a fost intrebat de Mihai daca s-a linistit, iar raspunsul lui a fost surprinzator: „Acum, da!”

Intrebat daca a venit la “Romanii au talent” doar sa urle,  Fachiru a raspuns: „Nu am venit sa urlu, am venit aici ca sa arat cat de talentat sunt”.

Primul lui talent: inghite un ghemotoc de ata dupa care, o scoate prin burta. In timpul acestui moment, atat juriul cat si publicul a fost uluit,  cel putin Andra mai avea putin si se ascudea sub masa.

Imediat dupa asta isi pune un pahar de lapte al carui continut il trage pe nas, iar laptele este scos pe ochi. Normal, dupa ce si-a aratat aceste doua talente a inceput sa urle, in timp ce membrii juriului nu mai stiau cum sa-si revina din socul imaginilor pe care le-au vazut.

Din pacate pentru el, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au dat raspunsul final, adica trei de „Nu” fapt apreciat si de publicul prezent in sala.

Asa ca, Fachiru si-a luat laptele si ata si a plecat acasa.

La faza asta mi-e rusine ca’s roman.

 	Fachiru a ingrozit juriul de la “Romanii au talent” cu “talentele” lui! FOTO
Reclame

2 gânduri despre „Fachiru’ – vitel la poarta nouă

  1. Ba nu are de ce sa-ti fie rusine! Iti vine sa te sinucizi cand vezi pe unu care isi face de ras tara!

Comentariile nu sunt permise.