Un adevarat talent!!

Tutu Adrian  este un tanar de 18 ani care a venit la Romanii au talent cu cel mai bun prieten al lui si a pasit pe scena plin de emotii.

Talentul lui este de a canta si dansa si el crede ca in ceea ce priveste pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani cand a compus o piesa pentru parintii lui care au decedat. Munceste in diverse locuri sa se intretina singur: in constructii, ospatar. El a venit la preselectii pentru ca pune suflet in ceea ce face si simte ca o face pentru parintii lui si vrea sa ajunga pe o scena mare, sa fie mai aproape de ei pentru ca pe scena se simte alaturi de ei. A trebuit sa renunte la scoala si munceste orice pentru bani.

El a compus o piesa special pentru acest concurs si mai ales pentru romani cu mesajul: “E evident, romanii au talent”. Prin versurile compuse pentru aceasta piesa el a emotionat o sala intreaga.

Mihai Petre i-a spus: “Incerc sa ma uit dincolo de actul tau, de ceea ce faci pe scena si nu multi oameni reusesc sa se deschida atat de multin fata unui public atat de mare asa cum ai facut-o tu. Vreau sa fii sigur ca parintii tai sunt mandri de tine acum si vreau sa fii sigur ca noi suntem mandri de tine”. Cu trei de „DA” Tutu Adrian a iesit de pe scena cu juriul si publicul in picioare aplaundandu-l frenetic. In culise el a fost imbratisat de Pavel Bartos si Smiley care l-au felicitat si i-au spus ca il admira. Adrian a spus: “Nu mai am cuvinte, sunt foarte fericit. Cat timp am fost pe scena m-am simtit foarte aproape de parintii mei. Ce am facut azi imi da mai multa vointa sa continui cu muzica

Reclame