Google – mare farsor :)

Google a continuat si in acest an seria de pacaleli cu care i-a obisnuit pe utilizatori si a anuntat astazi ca mousul si tastatura sunt depasite si ca a dezvoltat o noua tehnologie pentru accesarea mailului – Gmail Motion.
Folosirea serviciului Gmail Motion nu este doar sigura, este si sanatoasa si distractiva. Ca orice activitate fizica, sunt recomandate insa anumite precautii. In primul rand, asigurati-va ca ati eliminat toate obiectele din jurul vostru. Apoi, incercati sa faceti pauze scurte la fiecare 30-40 de minute, asa cum faceti in cazul folosirii tastaturii. Si in final, faceti o pauza de stretching dupa fiecare sesiune de lucru, pentru a permite muschilor sa se relaxeze„, a anuntat compania pe blogul oficial al Gmail.
Cu alte cuvinte, imbinati utilul cu placutul si aveti grija si de conditia fizica. Mai tarziu, compania a anuntat ca a fost vorba, de fapt, de o gluma de 1 aprilie.
Google are o istorie bogata in ceea ce priveste glumele de 1 aprilie, in 2009 batand recordul cu 17 astfel de pacaleli. Cea mai “tare” dintre ele a fost anuntul potrivit caruia browserul Google Chrome a devenit 3D si este nevoie de ochelari pentru a-l folosi. Pentru ca stirea sa fie veridica, reprezentantii companiei au blurat toate paginile deschise cu ajutorul browserului.
Alte glume facute de Google de 1 aprilie au fost ca s-a inventat bautura care te face sa gandesti mai repede, sistemul de mail care trimite mesajele dupa ce tragi apa la toaleta, precum si ca intentioneaza sa colonizeze planeta Marte.

Sursa: incont.ro

Reclame