Nokia E7 vine in Romanica

Nokia E7, unul dintre smartphone-urile prin care Nokia speră să contracareze vân­zările în creştere ale rivalilor de la Apple, Blackberry, Samsung sau Google, şi va fi lansat oficial în România pe 15 aprilie, la preţuri între 450 şi 500 de euro. Nu cred că o să reuşească să învingă niciuna de mai sus, poate Blackberry, din 2 motive: 1.Iphone 4 şi Samsung Galaxy S au fost cele mai bine vândute telefoane anu’ trecut şi 2. La Iphone platesti brandul (nu si calitatea produsului –  nu vreau sa zic ca nu sunt bune, doar ca le lipseste ceva), iar Samsung Galaxy S se vinde pentru ca e chiar bun si e destul de ieftin. Samsung costa ~ 2000 lei, iar Iphone ~3000 lei. Cam aiurea, dar sa revenim la Nokia E7.

“Nokia E7 va fi disponibil din 15 aprilie în magazinele operatorilor locali de telefonie mobilă şi ale retailerilor”, a declarat Răzvan Petrescu, manager de ţară al subsidiarei locale a companiei finlandeze. Noul telefon are un ecran AMOLED de 4 inch sensibil la atingere, cameră foto de 8 megapixeli ce poate fotografia şi filma în format HD. Memoria internă este de 16GB şi per­mite stocarea documentelor de tip office (Word, Excel etc.) ce pot fi editate cu ajutorul aplicaţiilor pre­in­stalate din suita Quickoffice. Sistemul de operare folosit pentru E7 este Symbian 3. În prezent în lume sunt 225 de milioane de utilizatori de telefoane Nokia cu platformă Symbian, potrivit firmei de cercetare Strategy Analytics.

“E7 este un urmaş evident al telefonului Nokia Commu­nicator”, a declarat Răzvan Petrescu, manager de ţară la Nokia România.

Pe Amazon costă $649 şi am o întrebare „Oare va fi fabricat şi la noi ?”

Reclame

2 gânduri despre „Nokia E7 vine in Romanica

Comentariile nu sunt permise.