Windows 8 – primele imagini

Bazata in principal pe sistemul Windows 7, noua versiune Windows 8 vine si cu cateva diferente notabile. Iar pe internet au aparut primele fotografii ale versiunii pre-beta a sistemului instalat pe calculatoarele a peste 90% din populatia globului.

Dupa ce primele detalii privind Windows 8 au fost prezentate la targul de tehnologie de la Las Vegas, site-urile de tehnologie au scos la iveala si cateva fotografii. Pana acum se stia ca noul sistem va functiona pe procesoare ARM bazate pe sisteme NVIDIA, Qualcomm  si Texas Instruments. Astfel, vorbim despre aceleasi procesoare pe care le gasim in tabletele Apple sau in cele ale producatorului Samsung de exemplu.

Cat despre specificatiile versiunii Windows 8 pre-beta, ale carei fotografii au impanzit internetul, ecranul de pornire are un aspect complet diferit si are si date precum ora sau data, dar si buton de pornire, oprire sau restart, arata winrumors.com.

Si dosarele arata diferit: interfata are mai multe aplicatii interactive.

In plus, capturile de ecran arata ca noul Window 8 va avea si functii noi: Sync si Web Sharing. Prin Sync, fisierele vor fi sincronizate cu serverele de stocare Microsoft, de unde le vei putea accesa ulterior.

 

Parerea noastra: Seamana foarte bine cu Win7 si cu Word 2010. Credeam ca va fi ceva mult mai mirobolant.


Reclame

3 gânduri despre „Windows 8 – primele imagini

  1. Poate vor sa facă ceva mai tare ca 7, cine stie. Dar dupa pozele astea nu pare mai fain ca 7.

  2. Tot Win7 ramane THE BEST. Asta mi se pare cam aiurea. Si sustin parerea voastra 😀

Comentariile nu sunt permise.