Tableta – un „must have” doar pentru jocuri !?

Un studiu Google arata ca cei mai multi cumparatori de tablete folosesc gadgeturile in primul rand pentru jocuri, deci sunt mari, mari DeXTeRani.

nvidiatablet.jpg (499×346)

84% dintre respondentii unui studiu realizat de catre departamentul de Mobile Advertising al Google au recunoscut ca folosesc tabletele pentru a se juca.

Studiul, realizat pe un esantion de 1.400 de utilizatori, arata si ca tabletele sunt folosite cu precadere acasa, desi sunt gadgeturi cu mobilitate mare.

78% dintre utilizatori au declara folosesc tableta pentru a naviga pe Internet, 74 % pentru posta electronica si 61% pentru a citi stiri, arata studiul citat de Gandul.info.

Doar 56% s-au conectat la retelele sociale folosing o tableta, in timp ce 51% au ascultat muzica si s-au uitat la clipuri video, iar 48% au citit carti electronice.

Cei mai multi respondenti folosesc gadgetul acasa (82%), fata de doar 11% pe drum si 7% la locul de munca.

In cadrul studiului, utilizatorilor nu li s-au cerut detalii despre modelul de tableta folosita, insa cota mare de piata a tabletei Apple iPad in SUA sugereaza ca cei mai multi respondenti folosesc iPad sau iPad 2.

Incepe Revolutia Stelista-GIF

Reclame

2 gânduri despre „Tableta – un „must have” doar pentru jocuri !?

Comentariile nu sunt permise.