Need for Speed: The Run

EA a confirmat un nou joc din seria Need for Speed la scurt timp dupa lansarea lui Shift 2. Noul joc poarta numele de Need for Speed: The Run si va fi dezvoltat pentru platformele Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, si 3DS. Ca de obicei, EA ne-a precizat si data de lansare, The Run fiind programat pentru luna noiembrie 2011.

Need for Speed: The Run va fi dezvoltat de studioul EA Black Box (cei care au mai creat Pro Street, Undercover si NFS: World) si va folosi motorul grafic DICE’s Frostbite 2.0 (in prezent mai este folosit si pentru Battlefield 3).

The Run ne promite o experienta familiara – si anume curse in mare viteza, cu masini noi, tunate si furioase, dar in acelasi timp promite sa ne surprinda cu o serie de noutati. Principala ar fi povestea jocului, care pare a fi mai captivanta ca de obicei.

Actiunea jocului se va desfasura intre San Francisco si New York, producatorii propunand o cursa de-a lungul Statelor Unite intre cele doua mari orase. Destul de interesant,insa acum sa vedem cum va fi privita aceasta idee de catre jucatori…din cate am inteles 50% sunt pentru poveste iar 50% sunt doar pentru curse …citez:” La ce buna povestea daca cursele sun prea usoare…vreau curse:D”.

 

Reclame