Vanzarile lui Samsung Galaxy S II explodeaza!!!

Cel mai puternic telefon la ora actuala si numarul 1 mondial – in opinia mea, s-a vandut foarte bine atingand un numar de 3 milioane de vanzari in 55 zile, adica  un telefon se achizitioneaza la 1.584 secunde. Samsung Galaxy S, predecesorul sau, a fost un telefon popular incat s-au vandut 10 milioane de exemplare, din care 3 in primele 85 zile.

Explodeaza vanzarile la Samsung Galaxy S II! Un telefon la fiecare secunda si jumatatePe langa Samsung Galaxy S, Galaxy S II aduce o varietate mai mare de optiuni si caracteristicele sunt mai performante. Amintin  procesorul dual-core tactat la 1.2 GHz,  1GB de RAM, 16 sau 32 GB spatiu de stocare si un procesor grafic dedicat ARM Mali-400 MP.

Trebuie sa precizam si faptul ca iPhone 4 a atins borna de 3 milioane de unitati vandute in „doar” 3 saptamani.

 

 

Reclame

3 gânduri despre „Vanzarile lui Samsung Galaxy S II explodeaza!!!

  1. iphone-ul s-a vandut in 3 milioane de exemplare in 3 saptamani dupa ce a fost lansat pe piata americana, asteapta sa fie lansat galaxy s si in state la abonament de 200 de dolari la verizon sau at&t si vedem atunci care pe care.

  2. Asta e mai bun ca pc lu bunica:))) a da si asta do vedeste ca romanii nu stau asa prost cu banii :)) Pot sa inveleasca si ei bucataria cu bani ca nenea „bossfacebuc”…numai ca tre sa ii schimbe in bani vechi de alde 2 mii de hartie=))

Comentariile nu sunt permise.