SUA si Europa atacate de cel mai PUTERNIC virus din istorie. Afla cum sa te feresti de el!

Un virus informatic botezat TDL-4 si catalogat de Kaspersky Labs drept cel mai puternic din istorie afecteaza milioane de calculatoare, mai precis 4,5 milioane, din Statele Unite ale Amercii, Marea Britanie, Franta si Italia si este in continua expansiune.

computer-virus.png (500×375)

TDL-4 are la baza o componenta rootkit, care sta ascunsa dupa infectie. Drept urmare, majoritatea solutiilor antivirus nu reusesc sa o detecteze si nici sa o anihileze. TDL-3 infecteaza Master Book Record si ruleaza un cod inainte ca sistemul de operare Windows sa se incarce. Dupa ce infecteaza un calculator, se poate raspandi de la acesta la altele, prin Internet.

TDL-4 instalează pe un computer infectat aproximativ 30 de „utilitare”, inclusiv programe anti-virus false şi sisteme pentru creşterea traficului publicitar şi distribuţia de spam. Cel mai grav este insa faptul ca cei care l-au creat pot detine controlul tuturor calculatoarele infectate.

CUM TE POTI FERI!!!  

In caz ca virusul a intrat deja in sistemul tau, nu ai avea prea multe solutii si pentru asta Bitdefender si Kaspersky Labs au conceput doua programe care te ajut sa il emini din calculator.

BitdefenderClick aici !

Kaspersky LabsClick aici !

Reclame