Facebook, reteaua de socializare este atacata tot mai dur de Google+

Conform unor analisti Google+ creste pe zi ce trece, iar noua retea de socilizare a depasit cota de 10 milioane de utilizatori, fiind momentan in stadiul BETA. Vezi ce trebuie sa faci pentru a obtine o invitatie pe noua retea de socializare la sfarsitul articolului.


Dupa cum sustine si Mashable.com, reteaua lui Zuckerberg (culmea ironiei, cel mai popular utilizator pe Google+ 🙂 ) poate fi detronata de gigantul Google, mai ales ca saptamanal Google+ capata milioane de utilizatori. Cu asa o crestere de utilizatori Google+ ar putea fi una dintre reţelele cu cea mai rapidă creştere  înregistrată vreodată.

Daca luam in considerare si faptul ca Facebook a atins cota de 12 milioane de utilizatori dupa 2 ani de la lansarea acesteia, iar Google in doar doua saptamani a reusit sa stranga 10 milioane de utilizatori, pe baza de invitatie  putem prezice succesul pe care il va avea Google+.

Google inca nu a confirmat aceste informatii, insa daca ele sunt adevarate vom vedea inca o victorie pentru gigantul Google.

Pentru a obtine o invitatie pe Google+ cititi acest articol si pentru alte informatii accesati sectiunea Contact.

Reclame