Noutăţi CES 2012 [day one]

Expoziţia CES din Las Vegas este în toi. O mare parte dintre brandurile de renume şi-au făcut apariţia: Sony, Lenovo, Toshiba, Panasonic, LG, etc.

samsung-at-ces-2012-smart-and-pretty-hdtvs-now-with-100-more-angry-birds.jpg (600×300)

Au fost şi încă sunt prezentate numeroase produse din categoria smartphonurilor şi a ultrabook-urilor. Nu sunt mai prejos nici tabletele şi se pare că anul acesta va aparţine portabilelor. Companiile Fuji, Canon,Sony etc. încearcă să facă un pas în faţa smartphonurilor şi au venit cu caracteristici inedite pentru camerele foto: Wi-Fi, live blogging, etc.

Lenovo a prezentat un televizor care poate fi controlat vocal. Lenovo K91 vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.  Televizoarele au procesor dual-core la 1,5 GHz,o cameră de 5 MP şi 1 GB  memorie. Prima apariţie va fi pe piaţa chineză, apoi K91 va  ajunge şi în Occident. Preţul încă nu se ştie.

Lampa lui Aladdin, versiunea 2012! Televizorul care iti indeplineste dorintele

Nici LG nu a lăsat garda jos. Au prezentat bine-cunoscutul OLED TV, fiind la ora actuală cel mai mare televizor de acest tip, cu grosimea unei foi de carton şi cu o masă de 7,5 kg, fiind foarte uşor de lipit pe peretele din living. LG au declarat că noul lor OLED generează culori extrem de vii şi de naturale, faţă de cele produse în prezent, dar preţul nu a fost încă transmis.

Televizorul de grosimea unei foi de carton, prezentat la Las Vegas

Reclame